SUSHI@DESCHUIMSPAAN-ZUID

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 1575 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi@deSchuimspaan-Zuid. Meer weten? Ontdek meer

20 mei 2024 om 2:29 Dit is m die lekkere shushi geen rommel dinge
17 mei 2024 om 7:33 As always, delicious!
15 mei 2024 om 10:26 Smaak van het eten was niet goed. Sushi en bao buns waren niet lekker. We waren 100€ kwijt voor 2 personen en hebben niet alles opgegeten. Jammer! (vorige keer toen wij bestelden was het eten wel goed!)
6 mei 2024 om 7:27 De patat was zo koud, niet normaal. En taai!
28 apr 2024 om 0:52 NOOIT MEER OUD EN ONSMAKELIJK EDAMAME OUD EN DROOG
13 apr 2024 om 0:24 Heel lekker maar Bezorging duurde 1,5 uur
9 apr 2024 om 23:45 Het eten was warm en heerlijk!!! Vooral de patat met ossenhaas was super lekker. Ik vind het eten wel aan de prijzige kant maar voor zo nu en dan is het wel te doen. Niks te klagen, we hebben ontzettend genoten.
5 apr 2024 om 14:59 De sushi en chicken bites waren echt heerlijk, de chicken bites waren zelfs nog warm en de opmaak was fantastisch. het eten werd op de gekozen tijd bezorgd
16 mrt 2024 om 22:01 Aangegeven het eten om 22:15 te willen krijgen, ivm dat er iemand rond die tijd aan zou komen om mee te eten. Het eten werd een half uur te vroeg geleverd waardoor deze persoon nu koud eten heeft. €0,15 plastic toeslag voor kartonnen bakjes is raar.
6 mrt 2024 om 12:55 Patat met spicy truffelsaus was koud en hard. Sushi was wel lekker. De snack box mix was ook lekker. Yaktori stokjes kippendij was te hard. Rijst was oké. +- 67,- euro betaald vond de prijs kwaliteit verhouding niet waardig.
3 mrt 2024 om 22:03 Bestel hier vaak en ze hebben altijd super verse en heerlijke sushi. Bezorgtijd duurt meestal wel onwijs lang. Als je kan afhalen is dit de beste optie voor sushi in Rotterdam!
23 feb 2024 om 22:19 Eten was weer heerlijk en warm aangekomen. Altijd goede kwaliteit, niets te klagen.